η πορεία σας προς την ψηφιακή αριστεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στην G-Logic, συνδυάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις Software & 360° Digital Μarketing.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999

Η G-Logic, από το έτος ίδρυσής της (1999) έως και σήμερα, αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρεία που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 2000, με την ανάπτυξη της εφαρμογής GL1 και συνεχίσαμε με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ιχνηλασιμότητας τροφίμων το 2001. Το 2005 εγκαταστήσαμε την GL Labeler, που άλλαξε το παιχνίδι της διαδικασίας σε διάφορους κλάδους.

Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Βραβεία και Τιμητικές διακρίσεις

Σύντομα ακολούθησε η αναγνώριση του πρωτοποριακού μας έργου με το Διεθνές Βραβείο «Ηγέτη σε Κύρος και Ποιότητα» το 2006. Ακολούθησε άλλη μία επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για καινοτομία, όταν, το 2007, λάβαμε πιστοποίηση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το O.B.I. για τη μέθοδο ιχνηλασιμότητας τροφίμων.

ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Λύσεις ιχνηλασιμότητας

Διευρύνοντας τους ορίζοντές μας, το 2009, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική υπηρεσία www.traceid.eu, θέτοντας νέα πρότυπα στις λύσεις ιχνηλασιμότητας.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Το 2010, η ενσωματωμένη εφαρμογή κατάρτισης σιτηρεσίων ζωών ενίσχυσε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο. Σημαντικό ορόσημο στην τεχνολογική μας διαδρομή ήταν όταν το 2013 παρουσιάσαμε την εφαρμογή Terra ERP, η οποία, δύο χρόνια αργότερα, αντικαταστάθηκε από την Terra Framework. Το 2019, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Terra αξιοποιήθηκε από μια κορυφαία επιχείρηση στη Νέα Υόρκη, δίνοντας στην G-Logic τη δυνατότητα να αφήσει το παγκόσμιο της αποτύπωμα.
SHAPING THE FUTURE

2021

Το 2021 η εταιρία γιόρτασε ένα ακόμη ορόσημο, με την εισαγωγή των υπηρεσιών Digital Marketing & Web Development. Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας, παρέχει σήμερα πρωτοποριακές λύσεις στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Καινοτομία

Ενθαρρύνουμε και προωθούμε την καινοτομία. Με εμπειρία που εκτείνεται με περισσότερες από δύο δεκαετίες, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να διαμορφώνουμε το μέλλον της επιχείρησή σας, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων σε κάθε κλάδο.

Ποιότητα

Αποδεικνύουμε καθημερινά τη δέσμευσή μας για υψηλά πρότυπα ποιότητας σε κάθε πτυχή του έργου μας. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα αναδεικνύεται σε κάθε προϊόν και υπηρεσία μας, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Ικανοποίηση

Η ικανοποίηση των πελατών είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες σας, προσφέροντας λύσεις που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας.